Oudervereniging

Naast de normale lessen op school, vinden er ook allerlei activiteiten plaats die net zo belangrijk zijn voor de ontwikkeling van onze kinderen en bijdragen aan het plezier dat kinderen, maar ook ouders en leerkrachten, beleven aan school.

Deze activiteiten worden op basis van samenwerking met de leerkrachten georganiseerd  en financieel ondersteund door de Oudervereniging.  U kunt hierbij o.a. denken aan het Sinterklaasfeest, de Kerstviering, de avondvierdaagse, schoolreis enz.

De Oudervereniging bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die een aantal malen per jaar samenkomen en in werkgroepen de activiteiten plannen en begeleiden.

Het dagelijks bestuur van Oudervereniging De Toermalijn bestaat uit:

Voorzitter:              Linda Wit

Secretaris:              Lorance Gosselink