SCHOOLGIDS

In de schoolgids schetsen wij u een beeld van onze school. We beschrijven de manier waarop wij het onderwijs aan onze leerlingen vormgeven. U krijgt een idee van wat wij belangrijk vinden en u ontdekt wat wij onze leerlingen willen meegeven. Wij vertellen u wat wij willen bereiken en op welke manier we dat doen.

De gebruikte foto’s geven een indruk van de sfeer op onze school en van de manier waarop kinderen, ouders en leerkrachten samen een fijne, goede school vormen. Wij hopen dat u na het lezen van deze schoolgids weet of De Toermalijn past bij u en uw kind. Bent u na het lezen van deze schoolgids nieuwsgierig geworden naar onze school, dan nodigen wij u van harte uit onze school te bezoeken.

U kunt de schoolgids ophalen bij de directie van onze school.